Fyringsolie priser

Find priser på fyringsolie

Skal du skifte varmekilde?

Har du på nuværende tidspunkt et oliefyr, hvilket der er en god sandsynlighed for, eftersom du læser med her, og overvejer du at skifte det? Så lad det være sagt med det samme, det er sandsynligvis en rigtig god ide. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at skifte fra oliefyr og til gasfyr eller lignende. Udover at du kan spare miljøet for en masse, og du kan spare penge på det, så er du også med til at højne værdien på dit hus, hvis du på et tidspunkt skulle overveje at sælge.

Skift til gasfyr

Der er især tre gode grunde til at skifte til et gasfyr, hvis du på nuværende tidspunkt har et oliefyr, og det er ganske enkelt

Hvor meget kan du spare?

Hvor meget du kan spare afhænger naturligvis utrolig meget af dit nuværende forbrug. Ofte siger man dog, at man kan spare omkring 30% ved at skifte fra et oliefyr til et gasfyr, og bruger man eksempelvis 100.000 om året i olie, vil man kunne spare 30.000 kroner hvert år. Det er dog igen vigtigt at pointere, at der kan være mange ting der spiller ind.

Inden man beslutter sig kan det derfor også være en rigtig god ide at få hjælp at et energitjek, hvilket mange virksomheder tilbyder. En af dem er Pilegaard Henriksen, der er en VVS virksomhed i Odense - de tilbyder et rådgivningsbesøg hvor de beregner hvor meget du kan spare, hvis du dropper oliefyret til fordel for gasfyr, varmepumpe eller jordvarmeanlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>